מסעדות בלאס וגאס התפתחו, ככל וגאס גדלה, כך גם הסצנה הקולינרית. כעת יש בו יותר שפים מפורסמים ממה שניתן לספור; הסומליירים המאסטרים ביותר שוכנים בעיר המופלאה בעולם . המסעדות הטובות ביותר בעיר אינן רק מייבאות בשר נדיר הן גם מובילות ירקות מובחרים מנבאדה. בחרו סוג של מטבח – רוב הסיכויים שתמצא אותו במרחק הליכה. רשימת המסעדות הטובות ביותר בלאס וגאס מציעות לכם חדשנות וכמה מהמקומות האייקונים ביותר בעיר.
TAO
מסעדה אסיאתית מדהימה ואחת המבוקשות בלאס וגאס!!! מסעדת פיוז'ן אסייתית נהדרת בלב רצועת לאס וגאס עם אוכל יוצא מן הכלל ושירות מעולה ואדיב! מסעדה מרשימה ומפוארת. פסל ענק של בודהה באמצע המסעדה. המסעדה ענקית ותמיד מפוצצת באנשים יש להזמין מקום מראש. בערב יש שם אווירה של פאב עם אחלה מוזיקה. מחירים לא יקרים ומומלץ מאד להגיע! שימו לב שסביר להניח שלא יהיה לכם מקום אם לא הזמנתם מראש.
מיזומי Mizumi
העיצוב במיזומי, כולו גימורי עץ ולכה חלקים, מול גן יפני מיסטי ובריכה. אם יתמזל מזלכם לסעוד ליד שולחן הצף בחוץ, תהיו ממש ליד המפל. המסעדה מציעה את מטבח היקר ביותר בלאס וגאס ולמען האמת, בעולם. האוכל כאן הוא אלגנטיות טהורה. הסושי והסשימי הם ללא דופי, אם אתם מהאלפיון העליון, בקשו את בשר השלג. קוקטיילים ייחודיים יקרים באופן דומהמשתלבים היטב בסביבה הרומנטית והקסומה הזו.
Bazaar Meat by José Andrés
עם נברשות הקרניים שלה,, אש מרכזית בוערת והריח המובהק של חזיר, בשר בזאר בסהרה לאס וגאס בהחלט מוקדש, ובכן, לבשר. היצירתיות והמרכיבים הטובים ביותר מגדירים את האוכל כאן: חזירים ענקיים, כבד אווז שהוא בו זמנית שומני ומתוק, ו"בייגלס וקונוס לוקס" כיפי מאוד. " רשימת היינות גדולה מגדולה – באורך, ברוחב ובמזיגות הנועזות. חגיגה אמיתית, כפי שראוי לחוות בווגאס.
Bardot Brasserie בראסרי בארדו
החלל בבארדו בראסרי יגרום לך להרגיש שעברת לפריז. אבל הבעלים מייקל מינה לוקח קלאסיקות בראסרי ומשדרג אותן-מנה בולטת היא מרק הבצל, למשל, מגיעה עם גרוייר מיושן במערות ואם אתם רוצים להתפנק באמת, תוכלו להוסיף שורט ריב, כמהין שחורה וביצה עלומה. תאכל אותו בליל חורף קר , מתאים למישהו שמוכן להתנתק מהדיאטה שלו ולצלול עם ראשו לתוך הלחם הכפרי עם חמאת beurre d'echire AOC ולהמשיך לעבור דרך צלחת הגבינה.
Twist by Pierre Gagnaire
טוויסט מאת פייר גגנייר הוא מקום מיוחד , מסעדות לאירועים מיוחדים. בכמה מהמנות המוצעות בווגאס, מרכיבים בודדים מועלים ליצירות אמנות שלמות, Gagniaire משחק הרבה לפי עונות ואזורים, אז אם תרצו לטעום את המהות המוחלטת של המקום, צלול למנות כמו דובר סול מבריטני, עם קרם תרד, דוקסל שיטאקי, כרובית ורוטב מוסלין. כמה מהיינות הנדירים והטובים ביותר בעולם מופיעים ברשימה הנרחבת, אבל נסה קודם כל קוקטייל מיוחד.
Restaurant Guy Savoy
מסעדת Guy Savoy מציעה סביבה מינימליסטית ומודרנית שתוכננה במיוחד כדי לשים את הפוקוס – על הצלחת. מרק הארטישוק והכמהין השחורות, קונסי צדפות וכבד אווז צרוב הם אגדיים ונכללים בתפריט הטעימות. רשימת היינות כל כך מפוארת וגדולה, שהיא מגיעה עם דוכן משלה. כמו כן, הוא שוכן במגדל אוגוסטוס של מלון Caesars Palace ויש לו כניסה משלו לשירותי שירות (זהו אותו מגדל עם קפלות החתונה והספא), כך שתוכלו לעבור לקומת קזינו . זהו פינוק טהור לאירועים מיוחדים, ורומנטי לחלוטין.
Delilah
אם התגעגעתם לשנות הזהב הזוהרות של לאס וגאס, דלילה מחייה אותן -מאז פתיחתה בתחילת יולי, דלילה הייתה הסצנה של לראות ולהיראות בלאס וגאס. השף ג'ושוע סמית', שהצטרף לדלילה מהבראסרי בארדו של מייקל מינה , לא רק עדכן את מנות המועדון הקלאסיות של ארוחת הערב, הוא שמר על הפייבוריטים של דלילה בלוס אנג'לס (סופלה גזר, מנות עוף מפורסמות) עוד מנות מומלצות צדפות סירות יום צרובות, צלעות ועוגת תות שדה אפויות אלסקה.
Barry’s Downtown Prime
הכל זוהר ב-Barry's Downtown Prime, מסעדת הסטייקים באתר הנופש החדש Circa במרכז לאס וגאס. השף בארי דקאקי היה שותף בסצנה של לאס וגאס, לאחר שניהל את סקוץ' 80 פריים ו-N9NE Steakhouse בפאלמס. הקהל כאן הוא שילוב של אנשים שאהבו את הבישול שלו באותן מסעדות, מקומיים שאוהבים לגלות את החדש והטוב ביותר בסטייקים (ואז ממשיכים לחזור). הוא הביא כמה הפתעות, כמו לובסטר ושרימפס פריך ונמס ושורט ריב בקר צלוי עם פירה חזרת שממשיכה לרדוף את חלומותינו. כמה מנות מהנים שאסור לפספס: טאטורים ורוטב פוטין, כרובית קריספית בנג-באנג וניוקי תפוחי אדמה עם קרם כמהין לבן.
Joël Robuchon
על רקע ארט דקו, תפריט הטעימות האגדי של רובושון של צלחות קטנות צרפתיות מפוארות ולא קפדניות (שיכול להיות חוויה של שעות) מושך עולי רגל קולינריים מכל העולם. זהו אחד התפריטים היקרים ביותר שתפגשו אי פעם, החל מ-Le Caviar Imperial (אוסטרה קוויאר בג'לי של סרטנים) ואחריו מנה אחר מנה של המטבח הצרפתי הכי אמנותי – וטעים שסביר להניח שתנסה אי פעם. זוהי חווית אוכל אינטימית, מדהימה לזוגות ומקום לאניני טעם זו עשויה להיות הארוחה הטובה והיקרה ביותר בחייך.
Picasso
בעוד שהמסעדה האחרת של ג'וליאן סראנו בבלאג'יו , לאגו , מסמנת כיוון חדש למלון (הוא לבן-בוהק, עם עיצוב המבוסס על פוטוריזם איטלקי של המאה ה-20), פיקאסו הוא קלאסיקה בעלת שני כוכבי מישלן . בחדר מצויים ציורי פיקאסו מקוריים, ושורשיו הספרדיים והצרפתיים של האמן מהדהדים בעיצוב; אריחי טרקוטה ופרחים בכל מקום מרגישים כמו בית פרטי בים התיכון. למסעדה יש את אחת מרשימות היינות הספרדיות הטובות במדינה, והאוכל כולל קלאסיקות בציפוי אומנותי, כמו צדפות סירות יומיות צרובה במחבת עם מוסלין תפוחי אדמה עשיר ובשר צלוי להפליא של כבש קולורדו.
Wing Lei
Wing Lei הייתה המסעדה הסינית הראשונה בארצות הברית שזכתה בכוכב מישלן, ותבינו מדוע ברגע שתנגסו – האוכל בהחלט מרשים. שוכן בחדר אוכל בצבעי לבן, וזהב וינג ליי מושך אליו סועדים המעוניינים לחגוג אירוע מיוחד בסטייל, עם קוקטיילים ייחודיים עשויים להפליא וברווז הפקין המפורסם.
Lakeside
זהו מקום מרשים בהמון נקודות. האטרקציה העיקרית ב-Lakeside, ב- Wynn , היא מבחר מנות סירות היום בהוואי: בדרך כלל סנאפר, מאהי מאהי ו-shutome (דג חרב) Lakeside ידוע גם בלובסטרים צלויים בתנור ובסרטני המלך, כולם מוכנים בפשטות עם חמאת יוזו-בזיליקום או חריסה. אם אתם לא אוהבים פירות ים, לכו על אחד מהסטייקים המעולים (או פשוט תעברו למסעדת הסטייקים הנהדרת SW ). ואפילו קרניבורים יאהבו את עוגת הסרטנים הטבעונית של לייקסייד.
Osteria Fiorella
באתר הנופש והספא של קזינו רד רוקבסאמרלין – כ-20 דקות מערבית לרצועה – לאוסטריה פיורלה יש פטיו חיצוני שמעביר אותך מיד לים התיכון, למרות שהנוף שלך הוא של צוקי הסלע האדום. תכנסו מקומת הקזינו לחלל המסעדה המואר בחמימות, שמקבל את אחד מנופי השקיעה הטובים ביותר בחלק הזה של לאס וגאס. השף מארק וטרי, השף עטור פרס ג'יימס בירד מפילדלפיה, יצר תפריט עיקרי הכולל רביולי עם פטריות צדפות ואנולוטי תירס מתוק עם אוכמניות כבושים. היינו באים לכאן בשמחה רק בשביל חסה בייבי אבן בגריל עם ויניגרט פרושוטו, אפרסקים ומנצ'גו, או הפיצות, (מוצרלה, פרמיג'אנו, רוזמרין, שמן זית) – פשוט ומושלם עם קוקטייל כמו השמש שוקעת.
Cipriani Las Vegas
להיכנס לתוך Cipriani לאס וגאס מרגיש כמו לעלות על יאכטה יפה. עם ריצוף אגוז מבריק החלל דומה למסעדות אחרות בעיצוב Cipriani במיאמי, איביזה ומקסיקו סיטי. אבל פלטת הצבעים שלה – כחול מלכותי וכתום – היא בלעדית למיקום וגאס. גם הגודל מרגיש קצת כמו ספינה, עם יותר מ-7,000 רגל מרובע על פני שני מפלסים. חדר האוכל הראשי הוא בסביבות 3,000 רגל מרובע, וחדר אוכל פרטי מכיל עד 50 מקומות ישיבה.כל הקלאסיקות של Cipriani כאן, ואל ללא קיצורי דרך: מסעדות אחרות עשויות לייבא את המוצרלה שלהן, אבל Cipriani מייצרת משלה באיטליה .
Night + Market
מי שמכיר את המיקומים האחרים של Night + Market, יזהה את האווירה של קליפורניה. למיקום הזה יש את כל המועדפים של מקביליו בקליפורניה, כמו בר גולמי תאילנדי, הרבה חטיפים בגריל ומטוגנים, חזיר בגריל ועוף נהדר. אבל יש כאן כמה התמחויות שתמצאו רק בווגאס, כמו XO Wagyu ribeye שסיים בווק; לובסטר פאד תאי, ואורז מטוגן שום בתוספת קוויאר סלמון. אתה יכול לאכול כאן קל או כבד ככל שתרצה, מכיוון שמדובר בעיקר בחטיפים, ועיקריות שניתן לשתף.
Partage
קירות ספוני עץ וגופי תאורה מינימליסטיים מפליז תלויים בצבע חום בחדר המודרני של פרטאג' – סימן לכך שהצ'יינה טאון של לאס וגאס (החנויות והמסעדות לאורך ספרינג מאונטיין רואד) ממשיכה לגוון ולהתחדש. למסעדה הצרפתית המודרנית הזו, שהחלה בהגשה רק שלושה תפריטי טעימות נפרדים (אך מאז התרחבה לתפריט א-לה-קארט) אולי אין את גורם הוואו הקולנועי של הסטריפ, אבל היא הפכה מהר מאוד לחביבה המקומית.
Bavette's Steakhouse & Bar
Bavette's הייתה אחת המסעדות הראשונות שנפתחו בפארק MGM המחודש לחלוטין , לשעבר מונטה קרלו, והפנים האפלים שלה סימן את הצעד הבטוח של אתר הנופש הקזינו אל מחוץ לאזור הנוחות הטיפוסי של וגאס-סטייקים. החלל מלא בכיסאות קטיפה, מראות בסגנון נובו, גווני זכוכית טיפאני ועור אדום. כשאתה נכנס פנימה, המסעדה מרגישה אינטימית; אבל למעשה, זה רק ממשיך ונמשך, לתוך חדרים קטנים יותר עמוסים באמנות וינטג' בסגנון גלריה. הסטייקים הם האירוע המרכזי כאן, אבל כמעט כל דבר בתפריט שווה.
לה סטרגה
כל מי שהיה רגיל למסעדת פיצה Due Forni הבינונית, שקדמה ללה סטרגה, יוקסם לחלוטין מהפיכתו לחדר אוכל שטוף שמש ונשי מלא גופי תאורה מותאמים אישית, מטבח מצופה נחושת ושיש. בר קוקטיילים עם חזית זכוכית בהתאמה אישית מבית Sicis, חברת זכוכית איטלקית. יש גם ציורי קיר בהשראת ה-Chinoiserie של האזור הכפרי האיטלקי. לה סטרגה זה באיטלקית "מכשפה", ומחוץ לחדר האוכל באכסדרה מוארת בחום, יש "גן מכשפות" עם עשבי תיבול ותוצרת. בסאמרלין, ממערב לרצועה, התפריט מחולק לקטגוריות: ירקות, חווה, אוקיינוס ובוצ'ר (בתוספת פיצה, פסטה ועיקריות).
District One Kitchen & Bar
אל תירתע מהחלק החיצוני של קניון הסטריפ של District One; אחרי הכל, הרבה מהאוכל הטוב ביותר בלאס וגאס נמצא לאורך הקטע הזה של הר ספרינג (צ'יינה טאון) . רובע 1 נמצא קצת יותר מערבה, אבל המסעדה הווייטנאמית המודרנית הפכה למועדפת רצינית בקרב תושבי השכונה. תכנסו לחלל גדול וסתמי עם תקרות פח ולוחות גיר, ותהיה מוקף בקהל מקומי. מחוז אחד ידוע בזכות הלובסטר פו שלו, שמוכתר בלובסטר מיין שלם במשקל 1.5 פאונד.
Din Tai Fung
רוב האנשים שמגיעים לדין טאי פונג יודעים על המוניטין הבינלאומי שלה כ-xiao long bao, כופתאות המרק עם 18 קפלים . המסעדה הטייוואנית בת חמישה עשורים עוסקת כולה בדייקנות, ותוכלו לראות את צוות השף מכין את הכיסונים במהירות הבזק במטבח הראווה בעל קירות הזכוכית. כדאי להתחיל עם הסלטים הקטנים החומץ כמו מלפפון ופטריות ולהמשיך ל-House Jidori Chicken Wonton. אבל מכיוון שהאירוע המרכזי כאן הוא Xiao Long Bao, שמרו את התיאבון שלכם להתמחויות המסעדה: חזיר Kurobuta, וכמהין ו-Kurobuta חזיר. גם מרק אטריות וכמה וונטונים חריפים; ההתאוששות עשויה לקחת קצת זמן, אבל זה יהיה שווה את זה.
Mordeo Boutique Wine Bar
Khai Vu הוא השף מאחורי District One Kitchen & Bar של Chinatown ו- Le Pho בדאונטאון (שניהם וייטנאמיים), ולעתים קרובות הוא מכונה בקנטות "מלך האביב" על ידי חברי השף. הוא עזב את דרכו המסורתית – ובגדול. בהשראת מסעותיהם ברחבי ברצלונה, החליטו Vu והסומלייה המאסטר לואיס דה סנטוס לפתוח מסעדה ספרדית עם השפעות יפניות. הקונספט, על פניו, נראה מטורף: שלב טאפאס ספרדי עם צלחות יפניות בבר יין בצ'יינה טאון.
Lotus of Siam
במשך שנים, לוטוס אוף סיאם היה הסוד השמור ביותר בלאס וגאס, אחר כך הוא התרחב והוסיף חדר יין מלוטש. אבל בשנת 2017, כאשר נזק גדול לגג הקשור להצפות אילץ את המיקום המקורי להיסגר, לוטוס נפתחה מחדש כמה קילומטרים משם. במיקום החדש יש תאורה רומנטית וציורי קיר המתארים היבטים שונים של החיים התאילנדים. זה גם קטן בהרבה מהמקור, אז צפו להמתין – או להזמין כמה שבועות מראש. אבל יכולות האוכל כל כך גדולות שיש תפריט נפרד שלם המוקדש לצפון תאילנד, עם מנות המושפעות ממיאנמר, לאוס ודרום סין השכנות.
Kabuto
הדבר הראשון שאתה חושב כשאתה נכנס למסעדה הקטנטנה הזו בקניון סטריפ הוא שזהו מקום הקטן והסודי הכי מדהים בלאס וגאס. החדר הפנוי והאלגנטי הזה הוא אחד המקומות הקטנים הסודיים והמדהימים ביותר בלאס וגאס. הדג, המוטס ממפרץ טוקיו, טהור ונקי להפליא.
The Black Sheep
ב"הכבשה השחורה", תיהנו מהבישול הווייטנאמי. לחמניות תוצרת בית עם נקניקיית חזיר תוצרת בית, ביצת שליו מטוגנת, שאלוט פריך ואיולי ג'לפנו. רולים אימפריאליים וייטנאמיים מלאים בבשר חזיר Duroc ושרימפס וגזר כבוש כבוש. תפריט הבראנץ' החדש כולל כמה פריטי ארוחת ערב, כולל סלט סלק מעושן אהוב, כמו גם ביצי בנדיקט עם צלעות קצרות קלועות לימון.
שאלות נפוצות
Raku – ממיקומו בקניון הסטריפ ב- Spring Mountain Road (צ'יינה טאון בלאס וגאס) , לא הייתם מצפים להרבה. Raku הוא קטנטן-קטן מבפנים (אז התקשרו מראש, במיוחד אם אתם מזמינים אומקזה), ובעצם לא מעוטר, אבל הוא בהיר, מינימליסטי וסופר נקי – ומלא בסועדים שמחפשים ארוחה באיכות גבוהה. הדג הוא הפסגה המוחלטת של איכות הסשימי, רוב פריטי התפריט נצלים על גריל תוכלו למצוא שיפודים. בואו לסעוד לצד שפים מהמסעדות היוקרתיות ביותר בסטריפ.
The NoMad Restaurant
השף דניאל הום והמסעדן וויל גוידארה החליטו להביא את המותג NoMad שלהם ללאס וגאס. בלובי של מלון NoMad , מלון בפארק MGM , מסעדת הדגל בעלת השם היא כמו אולם נשפים באמצע ושולחנות קטנים יותר עם תאורה אחורית; וחדרי אוכל פרטיים. אנשים מגיעים רק בשביל המנה המיוחדת של The NoMad: עוף צלוי שלם, ממולא בכבד אווז, כמהין שחור ובריוש. גם הברנזינו הצלוי הרך עם שומר והדרים. באחד החדרים יש פסלי שיש של מהמרים מפורסמים מההיסטוריה.
Mott 32 Las Vegas
Mott 32 לוקח את העיצוב לרמה חדשה לגמרי – אפילו עבור לאס וגאס. החדר המופלא להפליא, הקרוי על שם חנות הנוחות המפורסמת בצ'יינה טאון בניו יורק שונה מקודמיו בהונג קונג ו-ונקובר תוך הנחת חותמת רעננה ושוקקת על המיקום הראשון בארה"ב. השף המנהל אלן ג'י הוא שם מוכר בווגאס, הוא חוקר מאכלים בסגנון קנטונזי, סצ'ואן ובייג'ין. האירוע המרכזי כאן הוא ברווז פקין מעושן עצי תפוח, שלוקח 48 שעות להכין אותו .
Estiatorio Milos
ברוקרי כוח מקומיים אוהבים את ארוחת הצהריים במילוס מכיוון שבסתר זה העסקה הטובה ביותר בסטריפ, מחיר עבור 3 מנות הכולל אפשרויות כמו צלחת מזוה, סלט עגבניות, תמנון בגריל, בתוספת סלמון בר, שיפודי עוף ויוגורט יווני. בלילה, הקהל לבוש אלגנטי מגיע בשביל מאכלי ים טריים ללא דופי ומכיר את המוניטין של מילוס. בהחלט אל תפספסו את מתאבן מילוס ספיישל, מגדל של קישואים וחצילים מטוגנים קלות המסודרים סביב גבינת קפלוגרביירה וצזיקי. וגם אם זה נשמע בסיסי, אל תפספסו את היוגורט היווני הקרמי והעשיר במיוחד לקינוח.
Hell's Kitchen
מסעדה חלומית. צריך להזמין מקום הרבה לפני שמגיעים!